Συνεργατες

Η Ανδριάνα Μαρδάκη είναι η νόμιμη εκπρόσωπος του Cosmos of Culture. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον πολιτισμό, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις διακρίσεις. Εργάζεται ως δικηγόρος και νομικός σύμβουλος ειδικευμένη σε μη κερδοσκοπικούς φορείς, συμμετέχει σε ευρωπαϊκά δίκτυα ενώ διδάσκει σχετικά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό εδώ και είκοσι χρόνια.

Ο Samsideen Iddrisu, μέλος του Cosmos of Culture, είναι υπεύθυνος της Δράσης African House και έχει αναλάβει τις διεθνείς σχέσεις του οργανισμού με αφρικανικές χώρες και φορείς, που ειδικεύονται σχετικά. Είναι ακτιβιστής με πολύχρονη δράση και εμπειρία όσον αφορά τους τομείς της μετανάστευσης και των διακρίσεων, εργάζεται συνεχώς για κοινωνική ένταξη και την αντιμετώπιση της φτώχειας.  

Ο Δημήτρης Λεβαντής, είναι δικηγόρος και ειδικός σε θέματα διαθρησκευτικού διαλόγου, μη κερδοσκοπικών φορέων και οργανισμών. Η συμβολή του σε επιμέρους θέματα της Δράσης του Cosmos of Culture «Cosmo-Διάλογοι» είναι καθοριστική. Επίσης είναι συνδιοργανωτής της Δράσης «Σχολείο Δικαιωμάτων».

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ο Σεραφείμ Κοβάνης συνεργάζεται εθελοντικά με τον Cosmos of Culture και ειδικεύεται στον σύγχρονο πολιτισμό των χωρών της Άπω Ανατολής και κυρίως στην μουσική, animation, θρησκεία και γλώσσα. Αυτό τον καιρό ασχολείται με την κουλτούρα και την γλώσσα της Κορέας και δουλεύει στη Δράση «Cosmo-Διάλογοι» όσον αφορά τις χώρες αυτές (Κορέα, Κίνα, Ιαπωνία).

Η Αλεξάνδρα Παπαδημητρίου είναι εικαστικός και υπεύθυνη του νέου logo του Cosmos of Culture. Αποφοίτησε το 2015 με έπαινο από το τμήμα Fine Arts and New Media του ΑΚΤΟ/Middlesex University. Έχει ήδη εκθέσει την δουλειά της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης ασχολείται με την τυπογραφία, την γραφιστική και τις εφαρμοσμένες τέχνες και εκπαιδεύεται στον τομέα του σχεδιασμού και της επιμέλειας εκθέσεων.

Η Βασιλική Κοντουδιού είναι νηπιαγωγός και ασχολείται με τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Επίσης ασχολείται με την επιμόρφωση ενηλίκων και αυτό τον καιρό διδάσκει ελληνικά σε πρόσφυγες στο Κοινωνικό Κέντρο Social Spot της οργάνωσης  «Κάριτας Ελλάς» αλλά  και σε παιδιά δημοτικού σχολείου ως παράλληλη στήριξη. Έχει εργαστεί σε Ελλάδα και Γερμανία.

Η Αλεξάνδρα Κατσαδούρου προσφέρει εθελοντικό έργο από τα πρώτα χρόνια του Κοσμο-Πολιτισμού και είναι πολύτιμη η συμβολή της. Βοηθά καθοριστικά στην υλοποίηση της Δράσης Ef-Zin Greece που αφορά την προβολή του σύγχρονου πολιτισμού στην Ελλάδα ενώ στηρίζει τον Cosmos of Culture σε οργανωτικά θέματα. Η Αλεξάνδρα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.


Συνεργάτες