Καμπάνια για την Δράση heART

 

Η Καμπάνια   αφορά  νέους από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες κυρίως άστεγους ή νέους που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Στόχοι είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου συνάντησης για νέους ηλικίας 18-30 χρόνων όπου θα γίνονται μαθήματα και εργαστήρια με όχημα την μουσική, τον χορό και τα εικαστικά αρχικά και στην συνέχεια ανα΄λογα με τα ενδιαφέροντά τους.

Η Καμπάνια συγκεντρώνει δωρεές για την δημιουργία του κατάλληλου χώρου, την αγορά αναγκαίου εξοπλισμού, τις αμοιβές διδασκόντων αλλά και προσφορές σε είδος όπως είναι μουσικά όργανα, κονσόλες, υλικά ζωγραφικής και κατασκευών και ότι άλλο χρειάζεται για την υλοποίησή της.

Πιστοί στις αρχές της Διαφάνειας, της Ευθύνης και της Εμπιστοσύνης με σκοπό να κάνουμε πράξη τα οράματά μας, η Καμπάνια  αποτελεί ένα Πρόγραμμα διαρκείας και Προσφοράς.

Γιατί συγκεντρώνουμε χρήματα;

Για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε έναν χώρο, αρχικά για έξι μήνες όπου θα πραγματοποιούνται εργαστήρια με επίκεντρο την μουσική, τον χορό και τα εικαστικά

Για να μπορέσουμε για έξι μήνες τουλάχιστον να εξασφαλίσουμε μία μικρή αμοιβή για τους δάσκαλους και εισηγητές των σεμιναρίων

Για να μπορέσουμε να αγοράσουμε μουσικά όργανα, υλικά ζωγραφικής, εξοπλισμό και ότι είναι απαραίτητο για να γίνονται τα μαθήματα και τα εργαστήρια.

Γιατί θεωρούμε απαραίτητη την Καμπάνια αυτή;

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από ελληνικές φιλανθρωπικές οργανώσεις με σκοπό να καταγραφούν οι ανάγκες συνανθρώπων μας που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, 603 ιεράρχησαν τις ανάγκες τους και το 13% αυτών ζήτησε να μπορεί να συμμετέχει σε πολιτιστικές δραστηριότητες ενώ το 37% ήταν νέοι από 18 έως 30 χρόνων.

Αυτό δείχνει ότι εκτός από την κάλυψη των βασικών αναγκών, η συμμετοχή τους σε δράσεις πολιτισμού αλλά και μάθησης αποτελεί μία βασική τους ανάγκη, που τους επιτρέπει να συμμετέχουν στην κοινότητα, να συμπεριλαμβάνονται σε δράσεις και εκδηλώσεις και να αλληλεπιδρούν με τον συνάνθρωπό τους.

Μπορείς να μας βοηθήσεις ακόμα και με ένα ελάχιστο ποσό δωρεάς με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμο:

ALPHA BANK – COSMOS OF CULTURE

IBAN: GR5401401560156002002013143

(στείλτε μας αντίγραφο της κατάθεσής σας με to όνομά σας και την ένδειξη heART στο e-mail info@cosmosofculture.org)

Επειδή όλοι πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες και συμμετοχή στην κοινωνική ζωή!

Επικοινωνία: +30 6977 570 928

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα στείλτε μας μήνυμα στο info@cosmosofculture.org με την ένδειξη heART!

 

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Επιστροφή