Στήριξη

Υποστηρίξτε μας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υποστηρίξετε τον Cosmos of Culture. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιούμε τις Δράσεις μας και να αναπτύσσουμε αποτελεσματικά το πρόγραμμά μας.

Επίσης υποστηρίζουμε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της φτώχειας και στην καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.

Στόχος του Cosmos of Culture είναι να στηρίζεται οικονομικά κυρίως από δωρεές καθώς και από δικούς του πόρους, που προέρχονται από διάφορες δραστηριότητες όπως είναι τα σεμινάρια, τα καλλιτεχνικά εργαστήρια, τα μπαζάρ και πολλά άλλα έτσι ώστε να πραγματοποιεί τις Δράσεις που πραγματικά θέλει, ενώ τηρεί τους κανόνες διαφάνειας και λογοδοσίας προς τους δωρητές του.

ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ: Πρόσφερε όσο χρόνο εσύ θέλεις και βοήθησέ μας να ολοκληρώνουμε εγκαίρως και με επιτυχία ότι οργανώνουμε. Γίνε άμεσα συνεργάτης μας και απέκτησε πρόσβαση σε όλες τις εκδηλώσεις μας.

Γίνε Φίλος –Μέλος: Κάνε εγγραφή ως Φίλος- Μέλος πληρώνοντας ένα μικρό ποσό για μία φορά ενώ καταβάλλεις την εισφορά σου κάθε χρόνο.

Γίνε Τακτικός Υποστηρικτής: Κάνε μία μηνιαία δωρεά δίνοντας πάγια εντολή στην Τράπεζά σου να μεταφέρει το ποσό που εσύ επιθυμείς προς τον λογαριασμό του Cosmos of Culture. Αυτό μπορεί να γίνεται επίσης με την συχνότητα που θέλεις  ανά μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο ή ανά χρόνο.

Υποστήριξε συγκεκριμένη Δράση η/και Έργο: Αν σε ενδιαφέρει ειδικά κάποιες από τις Δράσεις μας, έλα σε επαφή μαζί μας για να σε ενημερώσουμε αναλυτικά για το τι κάνουμε, ποιος είναι ο στόχος της συγκεκριμένης Δράσης ή Έργου και πως μπορείς να συμβάλλεις σε αυτό.

Διοργάνωσε μία εκδήλωση για τον Cosmos of Culture με σκοπό την οικονομική του ενίσχυση. Δώσε μας την δυνατότητα να αναπτύξουμε αποτελεσματικά τα σχέδιά μας και γίνε και εσύ μέρος της Δράσης!

Κάνε μία μεγάλη Δωρεά: Μία μεγάλη Δωρεά θα μας επιτρέψει να εργαζόμαστε αποτελεσματικά και με προσήλωση και να αναπτύσσουμε το Πρόγραμμά μας σύμφωνα με τον σχεδιασμό που κάνουμε ενώ εξασφαλίζει τα θετικά αποτελέσματα που πρέπει να έχουμε.

Συμμετείχε στις Καμπάνιες Crowdfunding που αναπτύσσουμε για επιμέρους Έργα και βοήθησε να εσταλεί το μήνυμα σε περισσότερους για καλύτερα αποτελέσματα.

Με όλους τους παραπάνω τρόπους συμμετέχεις ενεργά και ουσιαστικά στο Έργο μας, βοηθάς ανθρώπους και ομάδες σε ανάγκη, συμβάλλεις αποφασιστικά στην καλύτερη ζωή που δικαιούμαστε όλοι.

Ταυτόχρονα και λόγω της συμμετοχής σου με κάποιον από τους παραπάνω τρόπους εξασφαλίζεις εκπτώσεις, ελεύθερη πρόσβαση και μειωμένες τιμές σε εκδηλώσεις, σεμινάρια και εργαστήρια που πραγματοποιούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες έλα σε επαφή μαζί μας για να συζητήσουμε τον καλύτερο τρόπο στήριξης και αυτόν που σου ταιριάζει. Κάλεσέ μας στο 2109769271 ή ατο 6987887018 ή στείλε μας e-mail στο info@cosmosofculture.org.

Ακολούθησέ μας στο facebook για να μαθαίνεις εγκαίρως τα νέα μας: https://www.facebook.com/cosmosofculture.org/